Doek


Op 27 augustus 2017, in Algemeen, door Ron

rooddoekMeer dan zestien jaar schrijf ik nu berichtjes op internet. Nadat ik aan het begin van het jaar tweeduizend een website voor de school ontworpen had, toen stond het hele internet nog in de kinderschoenen, schreef ik vanaf maart tweeduizend en een diverse stukjes in verschillende vormen.
Eerst als een (veel besproken) dagboek, waarbij ouders mee konden lezen hoe het leven en werken op school er aan toe ging, later in een blogvorm als een blik op de week en daarna als ‘losse flodders’ van onderwerpen die ik op dat moment interessant of opmerkelijk vond.

Nu, zo’n zeventien jaar later en inmiddels een inleidende zes in mijn leeftijd, heb ik besloten te stoppen. Enerzijds is het best een belasting om elke week wat te schrijven, het is geen knip- en plakwerk, en anderzijds denk ik dat het bloggen op de manier zoals ik dat doe wat achterhaald is. Het is, denk ik, een sociaal medium dat iets te traag en te uitgebreid is voor onze snelle maatschappij, waarin ‘even snel’ een steeds vaker voorkomend begrip is. Ik vind dat best jammer, maar wellicht ben ik hierin wat te ouderwets.

Hoe dan ook, ik ga mijn trouwe lezers bedanken voor hun jarenlange interesse. Ik heb het graag gedaan, maar de koek is op; ik sluit het doek. Tijd voor andere dingen, waarvan ik nog niet weet wat, maar geen internetactiviteiten van gelijke strekking. Wel behoud ik mijn Twitter, waarvan ik ook eerlijk moet toegeven dat mijn interesse ervoor wat wegebt, en mijn YouTube-kanaal, waarop het ook al een tijdje erg stil is.

De site en de domeinnamen blijven in de lucht totdat de termijnen verstreken zijn.

Het gaat jullie goed !
Nogmaals bedankt voor jullie interesse.

 

 

 

Een reactie op Doek

  1. Trudi zegt:

    Wat jammer dat je stopt Ron. Bedankt voor vele uurtjes leesplezier. Maar het schrijven zit in je bloed. Ik zie nog wel een boek van je verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>