Username:

Password:

Pagina's: 1 2 [3]   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Daghoroscoop  (gelezen 4625 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
Ingrid
Premium Member
*****
Berichten: 5592WWW
« Antwoord #30 Gepost op: Juli 01, 2010, 05:07:45 »

Deze kan me wel bevallen:

Dagdromerij 
Deze transit werkt stimulerend op uw creatieve verbeeldingskracht; u bent gevoeliger dan doorgaans voor bepaalde aspecten uit uw omgeving. Misschien vertoont u neiging tot dagdromen, doch u zult zich gelukkiger voelen bij een romantisch boek, een mooi gedicht of muziek. Een goede dag om de banale wereld van alledag de rug toe te keren en uw geest te laten reizen naar een wereld van verbeelding en geluk. Maak u geen zorgen over verspilde tijd: dit alles zal u niet zo opslorpen dat u de weg terug niet meer weet te vinden. U bent zeer sensitief en voelt zonder enige moeite de stemmingen van uw medemensen aan. U bent meelevend: u wilt vandaag iedereen die dit nodig heeft, heel graag helpen. 
Gelogd

Het is wat het is
zegt de liefde
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #31 Gepost op: Juli 03, 2010, 18:51:44 »

Vandaag:

Een zorgeloze dag  
Een goede dag voor het arrangeren van en deelnemen aan bijeenkomsten op sociaal of maatschappelijk terrein. Breng uw tijd door met vrienden en geniet hiervan. Waarschijnlijk voelt u niets voor een ernstig gesprek: dit is een luchthartig aspect. Toch is dit een goed moment om uw geliefde te vertellen hoeveel u van hem of haar houdt. Gaat de verbintenis onder spanningen gebukt, dan stelt deze transit u in staat erover te praten en een oplossing voor de problemen te vinden. Ligt er geen dringend werk op u te wachten, ga dan naar een concert, bezoek een tentoonstelling of doe iets anders dat u geestelijk stimuleert. U kunt er eventueel ook een dagje tussenuit knijpen. Wat u ook doet, waarschijnlijk wordt dit een plezierige en vrij zorgeloze dag.  

Nou, tot zover: MOOI NIET!!!
Ik heb een humeur om op te schieten. Dat gebeurt me niet vaak, vandaag dus wel.  Het onweer is er niks bij!

 Angry
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #32 Gepost op: Juli 03, 2010, 18:55:19 »

Voor morgen:

Afleidingsmanoeuvres  
Deze dagen kan het heel goed zijn dat u voor uzelf op de vlucht gaat om de spanning tussen uw angsten en uw driften niet onder ogen te hoeven zien. Of misschien geeft u maar halfslachtig aan uw impulsen toe, zodat u uiteindelijk ook maar de helft krijgt van wat u eigenlijk wilde. Dit tijdsgewricht kan u onthullen waar uw werkelijke problemen liggen, bijvoorbeeld in de erkenning van uw verlangens en het zich volledig verliezen in bepaalde ervaringen. U zult misschien beamen dat dit te maken heeft met gevoelens van onzekerheid en van tekortschieten. Daarom is het aan u om uit te vinden welke ervaringen u steeds uit de weg gaat. Vervolgens kunt u die dan bewust delen met een vertrouwd iemand, die u niet opnieuw zal krenken.  

.....

Zaterdagnacht 0.19 uur
... en op mijn lappie heb ik ook een linkje naar de daghoroscoop. Deze heb ik echter ook voorzien van mijn geboorte tijd. En kijk wat er dan uitrolt. Die van zaterdag was trouwens wel gelijk, ook vreemd.
Opgekropte spanningen **
Pas op: u kunt humeurig zijn en geïrriteerd raken. U bent onderhevig aan uitbarstingen van onredelijkheid waar uzelf allerminst bij bent gebaat. Zonder een enkele reden kunt u iemand afsnauwen. Uw huisgenoten zullen het meeste van dit vuurwerk te lijden hebben. Alles kookt en bruist van binnen en dit maakt de omgang met de mensen van wie u houdt bijzonder moeilijk. Lang opgekropte spanningen kunnen nu aan de oppervlakte komen, zodat u gedwongen wordt daar iets aan te doen. Ze kunnen zich echter aandienen in een vorm die u niet herkent en dan weet u ook niet wat u ermee aan moet. Probeer dus in deze periode wat sceptisch tegenover al deze emotionele beroeringen te staan. Hoewel er natuurlijk overduidelijk kwestie is van spanningen, zijn deze bepaald niet wat ze lijken. 
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #33 Gepost op: Juli 10, 2010, 20:30:13 »

morgen:

Een redelijk plezierige tijd 
Zwakke, kortdurende uitwerking: Vanavond wilt u bij uw vrienden zijn en bij de mensen om wie u geeft. Door de huidige invloed kunt u met hen een redelijk prettige tijd hebben. Gevoelens van liefde en vriendschap kunnen op elk gebied opkomen en maken het leven rijker en iets meer de moeite waard. Het is een geschikte tijd voor ontspanning met vrienden bij u thuis. U maakt het hen naar de zin en daar zullen zij u dankbaar voor zijn, omdat u zo laat blijken dat u echt om hen geeft. In het algemeen zijn momenteel de situatie bij u thuis en in uw naaste omgeving de bron van uw grootste voldoening. Uw blije en opgeruimde stemming zal op iedereen in uw nabijheid afstralen. U moet er echter voor waken in passiviteit te vervallen. 
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Ingrid
Premium Member
*****
Berichten: 5592WWW
« Antwoord #34 Gepost op: Juli 14, 2010, 06:22:40 »

Horoscoop voorziet een crisis-dagje... we wachten af... :-)
Gelogd

Het is wat het is
zegt de liefde
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #35 Gepost op: Juli 16, 2010, 03:18:25 »

Vandaag

Geestelijke inspanning **
Wees vandaag voorzichtig met wat u zegt. U bent zeer energiek en hebt de neiging uzelf te identificeren met uw meningen en ideeën: u bent snel op uw teentjes getrapt. U kunt veel geestelijke arbeid verzetten, maar wordt u daarbij ook maar een strobreed in de weg gelegd, dan raakt u knorrig en geïrriteerd en lucht u uw gemoed op anderen. Er bestaat groot gevaar voor ruzie en onenigheid, zowel in de huiselijke als in de beroepssfeer. Kijkt u later op deze periode terug, dan zult u constateren dat het sop de kool niet waard was. Als u uw standpunten moet verdedigen dan is deze dag daar een geschikt moment voor. U staat sterk genoeg om uw zienswijze met vrucht naar voren te brengen. 

Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #36 Gepost op: Augustus 11, 2010, 21:39:11 »

vandaag:

Onbaatzuchtigheid 
Zwakke, kortdurende uitwerking: Deze invloed maakt u erg ontvankelijk voor de gemoedsgesteldheden van andere mensen, en mocht u paranormaal begaafd zijn, dan maakt u dat nog gevoeliger. Met die gevoeligheid moet u voorzichtig omgaan naar de mensen om u heen. Het is goed te verkeren met vrienden of vriendinnen die u na aan het hart liggen. Deze tijd brengt u onbaatzuchtigheid en laat u oprecht om anderen geven, zonder daarbij aan uzelf te denken of de martelaar uit te hangen. U hebt een groot gevoel van medeleven en mededogen voor hen die in nood verkeren en u wilt hen helpen, persoonlijk, of door werk voor een charitatieve instelling. Deze kracht kan ook uw neiging tot dagdromerij versterken. Vanmorgen wilt u graag met rust gelaten worden en u terugtrekken in uw eigen belevingswereld, of met vrienden of vriendinnen over uw dagdromen willen praten. 

(was heel herkenbaar!)

en voor morgen:

Subjectief denken 
Zwakke, kortdurende uitwerking: Deze transit kan een moeilijke tijd betekenen voor de omgang met andere mensen, speciaal met hen waarmee u een persoonlijke band hebt. Uw gevoelens en emoties kunnen uw denken overschaduwen, waardoor uw denken zo subjectief wordt dat niemand wijs kan worden uit wat u zegt. Toch hebt u een sterke behoefte uw emoties met anderen te delen. Vermijd echter meningsverschillen die kunnen ontstaan als u telkens uw standpunt wijzigt omdat anderen het daar niet mee eens zijn. U neigt ertoe telkens van mening te veranderen al naar gelang de wind waait, maar dat brengt u alleen maar in verlegenheid als de mensen met wie u het zogenaamd eens was, uw standpunten onderling gaan vergelijken. Toch is het eigen aan deze transit dat uw visies steeds weer veranderen. Kom daar maar eerlijk voor uit. 
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #37 Gepost op: September 09, 2010, 21:46:59 »

Vandaag:
Weinig verdraagzaam 
Zwakke, kortdurende uitwerking: Vanavond moet u oppassen, want de krachten van deze transit zijn nogal tweeslachtig en kunnen heel wat problemen in uw leven veroorzaken. De moeilijkheid is dat u thans emotioneel nogal prikkelbaar bent, en gauw geïrriteerd raakt en kwaad wordt. U bent niet gediend van de spitsvondigheden van anderen, en uw ergernis is gauw gewekt. Tevens bent u in zo'n ruzieachtige stemming dat er maar weinig voor nodig is om u te doen ontploffen. Ga dus niet bekvechten om niets. Maar als u toch woede in u voelt opkomen, dan moet die energie zich ontladen: houdt u dan dus niet in. Door deze kracht zal het er thuis misschien niet erg vredig aan toe gaan, maar probeer toch rustig te blijven, hoe moeilijk dat ook mag zijn. Vooral relaties met vrouwen kunnen nu heel problematisch zijn. 

't Zal een dag te laat zijn geweest.
Ik ben vandaag juist uiterst geduldig geweest. Maar jah, de dag is nog niet om!
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Ingrid
Premium Member
*****
Berichten: 5592WWW
« Antwoord #38 Gepost op: September 10, 2010, 08:43:33 »

Hmz... ik heb het er maar druk mee ;-)

Lastige vragen    
Werkzaam gedurende meerdere weken: Dit is een geschikte tijd voor kritische, provocerende en lastige vragen. Waar zijn de afwijzingen in de loop van iemands leven en de littekens op zijn ziel eigenlijk voor nodig? Bestaat er zoiets als 'zinloos lijden'? Eigenlijk komen deze vragen voort uit het onderzoek naar de betekenis van iemands eigen lijden en pijn, of dat van anderen. Een ieder moet die voor zichzelf ontdekken, omdat het leven zelf ons er keer op keer mee confronteert. Inzicht in oude psychologische wonden is even lastig te verkrijgen door prikkelende vragen als door serieuze bespiegelingen. Het is natuurlijk en noodzakelijk dat uw verstand daartegen in opstand komt. U zult uzelf die vragen moeten stellen, want ze kunnen anderen wellicht kwetsen of in verlegenheid brengen.
Gelogd

Het is wat het is
zegt de liefde
Ingrid
Premium Member
*****
Berichten: 5592WWW
« Antwoord #39 Gepost op: Januari 21, 2011, 05:08:39 »

Hmz...soms biedt het toch eens wat stof tot nadenken...

Laat oud zeer los    
Werkzaam gedurende vele maanden: Dit wordt een periode vol uitdagingen waar u niet om heen zult kunnen. U wordt herhaaldelijk geconfronteerd met situaties waarin anderen - al dan niet opzettelijk - onaangename gevoelens in u doen ontwaken, die u reeds lang vergeten was of had verdrongen.

U krijgt nu de gelegenheid die gevoelens te herkennen en zo het leed dat ze aanrichtten te verzachten. Ze zijn mogelijk veroorzaakt door voorvallen uit het verleden, zoals een genante situatie of een botte afwijzing, waarmee u alleen hebt kunnen leven door ze in uw onderbewuste te begraven. Het ermee gepaard gaande leed hebt u zo lang met u mee gedragen dat u het bestaan ervan vergeten was. Bepaalde contacten kunnen die gevoelens doen herleven, en ook al is de huidige situatie onmiskenbaar positief, uw reacties zullen u toch aan die onaangename voorvallen uit het verleden doen denken. Maar door uw emotionele volwassenheid zult u er thans veel beter mee kunnen omgaan.

Het enige echte gevaar is echter dat u zich afsluit voor deze nieuwe impulsen. Hoedt u zich er daarom voor op een botte of niet ontvankelijke manier te reageren, anders walst u over uw eigen gevoelens en die van anderen heen. Zulke situaties zijn er nu juist voor om tot gedragsverandering te komen, om dromen in vervulling te doen gaan waar uw angst oude wonden open te rijten u vanaf heeft gehouden.
Gelogd

Het is wat het is
zegt de liefde
Janne
Premium Member
*****
Berichten: 4658« Antwoord #40 Gepost op: Februari 11, 2011, 21:58:52 »

Weer eens even gekeken hier. Bijzonder treffend:

Toon uw kwetsbare plekken *
In deze tijd wordt een bepaalde pijnlijke plek van u aangeraakt, een gevoelig of kwetsbaar deel van uw wezen, waarvan u zich vermoedelijk niet zo bewust bent. U reageert misschien zoals steeds in zulke situaties: u bent in de war, voelt zich verongelijkt, u kruipt in uw schulp en tracht het gebeurde zo snel mogelijk te vergeten. Door u niet terug te trekken, zoals anders, maar in plaats daarvan te laten zien dat u zich gekwetst voelt, bent u vrij om, in deze voor u zo typische situatie, op een andere manier te handelen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Toch biedt dit moment u een uitstekende gelegenheid om uit uw schulp te kruipen en voor uw gekwetstheid uit te komen. Herkent u die situatie en handelt u ernaar, dan zult u aan kracht en zelfvertrouwen winnen. 
Gelogd

Tegenslagen zijn kansen met een masker op. (Chinees spreekwoord)
Pagina's: 1 2 [3]   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MindPhasing - The Forum modified by Ron Meuldijk

Pagina opgebouwd in 0.067 seconden met 20 queries.